Internationale Treffen =V= Spanje 2021 - Helaas Gecanceld i.v.m. Coronamaatregelen!

VRA Internationaal Treffen
 Registratie gesloten
 
2
Internationale_2021_Spanje_Logo
Datum: donderdag 17 juni 2021 12:00 - maandag 21 juni 2021 12:00

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE!!!! Helaas gecanceld i.v.m. Coronamaatregelen!!

We are truly sorry to inform you that the International Vulcan Rally for 2021 has been canceled. Due to COVID-19, the Government has decreed that no event can be held that brings together large groups of people. If you haven't paid yet, please don't. If you have, don't worry. You will receive a message in a few days with the refund details.

Thank you for your understanding. VRA International Webmaster, on behalf of VRA SPAIN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De jaarlijkse internationale rally zal in 2021 worden gehouden van 17 t/m 20 juni 2021 in Galicië, Spanje.

Inschrijven mogelijk vanaf nu, dit kon al vanaf 1 september 2020, maar was nog niet naar ons gecommuniceerd.

De inschrijving kun je doen op www.vulcanriders.net/rally

Heb je een speciaal verzoek, neem dan via de mail contact op met VRA Spain, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door je bij dit evenement op onze site te registreren laat je de andere leden weten dat je heen gaat. Handig om af te spreken samen te rijden. De inschrjiving voor het treffen moet altijd via bovengenoemde site!

Prijzen

De prijs van het Rally Ticket is 116 euro per persoon voor 4 dagen/3 nachten en is inclusief eigen tent, stacaravan of caravan standplaats, ontbijt en diner.

De betaling moet uiterlijk op 31 Maart 2021 zijn gedaan.
Als na die datum de betaling niet, of niet volledig is ontvangen, zal de boeking worden geannuleerd.

Voor een accommodatie upgrade, zie onderstaand. De aankoop van het Rallyticket is verplicht .

Er kunnen gedenkwaardige t-shirts (15 euro) worden gekocht. Bestelling moet vooraf worden geplaatst.

Accommodatie upgrade

Extra accommodatie op de camping, zoals stacaravans en bungalows, dient u apart te boeken. (Alleen beschikbaar vanaf 01/01/2021)

Extra accommodatie buiten het kampeerterrein, zoals appartementen en hotelkamers, dient u apart te boeken. (KLIK HIER om te boeken!)

Houd er rekening mee dat sommige opties pas beschikbaar zijn op 1 januari 2021. Je kan je echter eerst registreren en daarna vanaf de genoemde datum de bungalow of cottage boeken.

Betaling

Betaling via overschrijving op VULCAN RIDERS ASSOCIATION SPANJE

IBAN: ES24 0073 0100 5605 0268 3417

SWIFT / BIC: OPENESMM

E-MAIL CONTACT: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres van de Camping

Camping Paisaxe II

36988 San Vicente do Grove

Spanje

Telefoonnummer: +34-986738331 (kampeerterrein)

O Grove is een schiereiland gelegen aan de ingang van de monding van de Arousa, in het westelijke deel van de Salnés-regio, in het noordwesten van Spanje, Galicië. Het grenst aan het zuidoosten met Sanxenxo. Het beslaat een oppervlakte van 21 km² en bestaat uit twee parochies (San Martiño en San Vicente) en een bevolkt eiland, A Toxa.

Een eigen microklimaat, stranden met fijn zand en kristalhelder water, een thermische bestemming en een luxe keuken maken van de Grove de Galicische Caraïben.

Een wandeling door het mystieke

De stranden, het thermale water en de producten van de zee maken het dorp O Grove tot een van de beroemdste toeristische attracties in Galicië. Het strand van La Lanzada staat bekend als een van de grootste in Galicië met schoon en kristalhelder water.

Er zijn twee en een halve kilometer aan stranden in de Rías Baixas waar zich ongeëvenaarde duinen en intergetijdencomplexen hebben gevormd. Volgens de lokale legende zou "de heilzame kracht van oceaangolven de wens vervullen van vrouwen die zwanger willen worden". Degenen die kinderen hebben, zouden zijn onderworpen aan de macht van de Atlantische Oceaan.

Een magische legende die niet mocht ontbreken in het land van "Meigas" (Galicische heksen).

Door gastronomie

Het gastronomische aanbod van O Grove is nog een van de geweldige redenen die dit stukje Galicië tot een plek maken om te leren kennen, en het is dat je een fantastische octopus kunt eten in de meest informele strandbar en tegen een redelijke prijs, of kies voor elegantie en verfijning. van een eersteklas restaurant met een Michelinster.

Of geschiedenis ...

Het eiland La Toja staat bekend om zijn geneeskrachtige minerale bronnen en zijn genezende legende en om zijn uitzichten. Het is een klein eiland dat de moeite waard is om te bezoeken en een korte rondleiding door het binnenland te maken. De promenade en het zien van de handgemaakte schelpkettingen wanneer je terugkeert van een wandeling rond het eiland La Toja, de ‘Schelpenhoofdstad’ of ‘Sint-Sebastiaankapel’ is een regelmatige stop, aangezien het de enige kleine kapel in zijn soort is die is bedekt met schelpen, geplaatst door hand een voor een.

De grote Santiago Ramón y Cajal zei ooit over haar: "Kunst en wetenschap, die samen werken, hebben het werk van de natuur in La Toja verbeterd".

Slenteren door de straten en pleinen van O Grove en het bewonderen van de sculpturale werken die erin worden tentoongesteld, is een optie die elke bezoeker zou moeten overwegen. Er worden permanent meer dan 50 kunstwerken tentoongesteld.

 

 

Alle datums


  • Van donderdag 17 juni 2021 12:00 tot maandag 21 juni 2021 12:00

Powered by iCagenda