= AANGEPAST! = Show Your Bike 2019

VRA Holland Treffens
Datums: vrijdag 12 april 00:00 - zondag 14 april 00:00

Locatie: Camping De Hei V.O.F., Gochsedijk 37, 5853 AA Siebengewald

 

LET OP!!!

 

Dit evenement is aangepast, omdat er accomodatie wijziging is.

 

 Camping De Hei V.O.F., Gochsedijk 37, 5853 AA Siebengewald.

 

 Tot onze grote spijt kunnen we Show Your Bike niet door laten gaan in Vierhouten,puur door het feit dat door eenbestuurs wissel bij de organisatie waar wij van huren,de gegevens verloren zijn gegaan van de huurovereenkomsten van de VRA dus die weekenden van ons zijn verloren gegaan en vergeven aan anderen.

Nu hebben we natuurlijk een alternatief aangeboord en dat is de Hei in Siebengewald.
Tony en Wiel heten ons van harte welkom dat Weekend dat ook gelijk het openings weekend is van de Hei,dus zaterdags is daar een live band.


De kosten zijn als van ouds:
2x overnachting met tent 2x ontbijt en 2x avondeten voor € 65
1x overnachting met tent 1x ontbijt en 1x avondeten voor € 35
Alleen voor de zaterdag met avondeten € 20
Echter het drinken zal zelf betaald moeten worden.


Wij als evenementencommissie hebben echter besloten dat wij de prijzen handhaven die wij hebben benoemd op de poster voor SYB echter zonder de drank dan,dus dat houd in voor het hele weekend € 50 en zaterdag en zondag € 35 en zaterdag met knagen € 20.


Dit alles is overlegt met de president deze heeft dit opgenomen met het rest van het bestuur en deze zeggen ook dat het niet anders is en dat dit de beste oplossing is want geen SYB zou zonde zijn.
Dus we hopen op jullie begrip en dat we er alles aan geprobeerd hebben maar het is niet makkelijk om een groep tussen 30/40 personen binnen 5 weken ergens anders te herbergen.


Als er nu mensen bij zitten die zich al hebben op gegeven en besluiten om niet naar de Hei te komen die krijgen natuurlijk hun geld terug even een berichtje naar fraya@hotmail.nl dan word het allemaal geregeld.
Nogmaals sorry voor dit alles maar we hopen het zo goed opgelost is.
Iedereen die denkt toch het volle pond te willen betalen is ook goed maar is niet verplicht.
We hopen hier mee iedereen genoeg te hebben geïnformeerd en mochten er toch nog vragen zijn mogen jullie contact opnemen met de president die is volledig geïnformeerd en kan altijd de telefoon opnemen 0650873644.

 

 

 

 

Alle datums


  • Van vrijdag 12 april 00:00 tot zondag 14 april 00:00